Brugt hospitalsudstyr fra Aarhus til Ghana

Brugt hospitalsudstyr fra Aarhus til Ghana

Publiceret dato

Til pressen,

4 containere med brugt hospitalsudstyr fra Aarhus bliver søndag 7. april kl. 10 sendt til hospitaler i Ghana i Vestafrika.

Pressen er velkommen til at overvære afsendelsen, som finder sted fra Peter Sabros Gade bag det tidligere Centralkøkken i Bygn. 15 i de tidligere hospitalsbygninger i Nørrebrogade.

Hospitalsudstyret sendes til Ghana gennem Global Medical Aid, og ved afsendelsen vil den ghanesiske ambassadør i Danmark H.E. Mrs. Amerley Ollennu Awua-Asamoa og hospitalsdirektør Poul Blaabjerg vil være til stede.

Der er tale om udstyr, som har været brugt på Aarhus Universitetshospital i Nørrebrogade, men som på grund af fysiske forhold, nye systemer eller udstyr, som efter danske forhold er udtjent, og som ikke kunne flyttes med til de hospitalsbygninger.

Udstyret, som doneres i samarbejde med Global Medical Aid til hospitaler i Ghana, har været: tilbudt andre hospitaler i regionen forsøgt solgt på auktioner o.l. tilbudt forskellige organisationer og institutioner forsøgt solgt på interne loppemarkeder
 

Evt. yderligere oplysninger fås hos Sektionsleder Bill Dyrborg Thomsen, Teknisk Afdeling, tlf. 2040 2556, som også vil være tilstede ved afsendelsen af udstyret søndag formiddag.

 

Venlig hilsen
Lars Elgård Pedersen
Pressechef